"Æ lage en scooter"

"Æ lage en scooter"

Ved å tilby ulike materialer, med ulike egenskaper, skaper vi et mangfold av muligheter for skapning og fantasi. Leire er et materiale som lar oss omforme tanken til et objekt. Leiren er formbar, som i rå tilstand lett kan kombineres med andre materialer. Formbarheten tilbyr muligheten til å skape 3-dimensjonale objekter. Leire i flytende tilstand kan males med, den er klissete som gjørme og når den tørker kan den knuses til pulver. Som voksne i barnehagen er det vår oppgave å legge til rette for skaping og kreativ utfoldelse. Noen ganger setter vi frem materialer og observerer hvordan barn selv tar dette i bruk. Her har noen av barna hentet pensler og ville male med støpeleira. 

IMG_8852.JPG
IMG_8843.JPG
IMG_8853.JPG
Støpeleire

Støpeleire

Navnefest for Måne

Navnefest for Måne