Navnefest for Måne

Navnefest for Måne

Forberedelse til navnefest. Hva gjør man når man skal invitere de andre gruppene i barnehagen på besøk og vise alle at vi heter Måne? Vi bestemmer oss for å lage en måne vi kan henge opp i rommet. En stor måne alle kan se. Hvordan ser månen ut? Hva er på månen? Et barn sa at det er sand på månen. Vi gikk ut for å hente sand og limte på månen vår.

IMG_8733.JPG
Hva gjør man på navnefest? Vi synger sier barna. Vi viser en dramatisering av en bok vi liker. "Next please". ( Versegod neste) . Vi har en fin scene og et sceneteppe i rommet vårt og vi viser frem teater for gjestene våre. Vi skaper stemning i rommet og skaper en forventning hos gjestene våre. Rommet er mørkt og i taket blinker det lys. Nesten som stjerner og kometer. På scenen henger Månen.

Hva gjør man på navnefest? Vi synger sier barna. Vi viser en dramatisering av en bok vi liker. "Next please". ( Versegod neste) . Vi har en fin scene og et sceneteppe i rommet vårt og vi viser frem teater for gjestene våre. Vi skaper stemning i rommet og skaper en forventning hos gjestene våre. Rommet er mørkt og i taket blinker det lys. Nesten som stjerner og kometer. På scenen henger Månen.

Før sceneteppe går opp. Publikum venter spent på hva de snart får se. 

Før sceneteppe går opp. Publikum venter spent på hva de snart får se. 

FullSizeRender.jpg

"Er du den siste?" -"Ja doktor, ingen venter " 

FullSizeRender.jpg

Et bilde fra boken "Next please" (Vi har oversatt den til "Versegod neste". En historie om bl.a det å vente på sin tur og om telling i revers.

"Æ lage en scooter"

"Æ lage en scooter"

Leire 2-åringen

Leire 2-åringen