Stokken

Stokken

image.jpg

Vi vet aldri hva barna blir opptatt av på tur og vi vet heller ikke hvordan relasjonene menneskene imellom blir og møte med naturen blir. I dag ble en stokk inspirasjon til balanse og køkultur. 

Barna blir utfordret både fysisk og relasjonelt; Klarer jeg å balansere hele stokken? Hvor mange skritt klarer jeg? Går det bedre om jeg støtter meg på en pinne? Motiveres jeg av at vennene heier på meg?   Når blir det min tur? Hva skjer om jeg går ut av køa? Kan jeg snike i køa?

Ofte velger vi å gå på tur til plasser der utemiljøet inviterer til variert bruk og i dag ble stokken brukt til balanse. Statiske lekeapparat har  sjelden mer en et bruksområdet i motsetning til naturen som er foranderlig. 

IMG_3207.JPG
IMG_3208.JPG
Bursdag på Stjerne

Bursdag på Stjerne

Det musiske mennesket, del 1

Det musiske mennesket, del 1