Et ærend

Et ærend

Vi har fått purring på «Charlie og sjokoladefabrikken» og narturlig nok gikk turen til folkebiblioteket i nærmiljøet vårt i dag. Språktrening skjer hele tiden i barnehagen også ved høytlesning men vi vet aldri når barn blir nysgjerrig på nye ord og uttrykk og selv søker språkforståelse. På turen i dag dukket disse spørsmålene opp i førskolegruppa: 

Hva er purring? 

Hva er et lånekort? 

Hvor lenge kan vi låne ei bok? 

Når får vi purring? 

Hva betyr å gå ut på dato?  

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Når vi går til biblioteket har vi et felles oppdrag, vi har felles fokus, fokus på fellesskapet og oppdager det samfunnet har å by på sammen med barnehagevenner. Det er fint å ha et bibliotek i nærmiljøet hvor alle medborgere kan låne bøker og vi får forståelse for at det å låne, bygger på gjensidig tillit. 

Digitale verktøy

Digitale verktøy

Ulik kompetanse

Ulik kompetanse