Å bake er en prosess.

Å bake er en prosess.

Vi på Måne har i forbindelse med Lucia-dagen den 13.desember laget deig og bakt boller. Vi har sett på Lussekatter som andre grupper har laget og snakket om former vi selv ønsker å skape. Vi ønsker at Månegruppen skal oppleve motivasjon, medvirkning og deltakelse. I en bakeaktivitet er vi sammen om noe, og barna kan delta i hele prosessen, der mel og gjær og andre ingredienser til sist blir et produkt vi sammen kan spise. Vi deler sanselige og taktile opplevelser, gjennom smaking, lukt og følelsen av å ta og kjenne på deig.       

Rammeplanen for barnehagen påpeker under fagområdet kropp, helse, mat og helse, at barn skal inkluderes i sosiale samhandlinger, der de opplever motivasjon og mestring. (Rammeplanen, 2017, s.49)

IMG_9209.JPG
IMG_9219.JPG
IMG_9221.JPG
Kofferten er fylt med..

Kofferten er fylt med..

En invitasjon

En invitasjon