Kofferten er fylt med..

Kofferten er fylt med..

Vi finner daglig noe nytt i kofferten i advent.

Her ligger skinnvotten, den som mannen mistet på tur i skogen. I kulde og snø er det godt å ha det varmt og godt, og eventyret om Skinnvotten handler kanskje om å glede og gi plass til andre og være vennlig mot de som er forskjellig fra oss selv. Skinnvotten ga ly og varme til 7 dyr, Pilemus silkehår, Friskefrosk langehår, Haremann hopsadans, Revemor silkesvans, Ulven Aldrimett, Villsvinet trynebrett og Bamsefar labbdiger. 

Ut fra våre verdier ønsker vi å berike leiken, og skape møter mellom mennesker. Vi  ønsker å vise til verdien av likeverd og at fellesskap er en styrke.

IMG_9170.JPG
IMG_9171.JPG
IMG_9173.JPG
Innendørs snølek

Innendørs snølek

Å bake er en prosess.

Å bake er en prosess.