Adventsstund

Adventsstund

I dag møttes vi til adventsstund som vanlig, som vi har gjort hver dag i desember. «Den lure nissen» hadde nok vært her i dag også for flaska til Logan hang oppi kalenderen sammen med leirehjertene som vi teller ned med hver dag.

Hver dag har vi også fått låne sekken til nissen som han har fylt med forskjellige ting - nellikspiker og kanel som vi lukter på , ulike fortellinger (bjørnen som ble stubbrompa, musevisa og skinnvotten), en smakebit på kolakaker og andre saker og ting. Men.... i dag var ikke sekken her.... Da satte vi på «Pulverheksas sekk er vekk» og gikk på leting etter sekken. Vi listet oss rundt på sol, men sekken var borte... helt til vi kom på Gullrommet og Kian oppdaget sekken oppe i et reinsdyrhorn. Da ble det jubel👏👏👏 Sekken var på plass igjen. 

Vi tok frem treklossene der barna plukket to hver og det ble etter hvert til et «slott med tårn». 

Vi tenker at dette er eksempel på tradisjoner som blir ivaretatt gjennom fortellinger og sanger, spenning, samspill og bevegelse.

IMG_6038.JPG

  Nedtellingslyset tennes hver dag.

IMG_6044.JPG
IMG_6063.JPG
IMG_6064.JPG
IMG_6069.JPG
Baking

Baking

Advent- Åpen-Nyskapende-Samhandlende

Advent- Åpen-Nyskapende-Samhandlende