Kongle

Kongle

(Originalt postet 04.10.16)

Vi har sett på ulike konger/kongleskjell både i inne og ute-tiden.På natur-rommet har vi malt, tegna, lekt med og utforska ulike kongler ved å plukke dem fra hverandre. Nå har vi lyst til å lage en kongle-instalasjon til uterommet, som er større enn oss selv.

Vi har valgt gulvbelegg som materiale, et materiale som tåler å stå ute. Det blir et samarbeide mellom voksne og barn, vi kan forskjellig ting. De voksne må klippe i det harde gulvbelegget mens barna tegner rundt. Arbeidet stopper ikke opp, vi utfyller hverandre.  

Vi maler kongleskjellene og denne gangen bruker vi rull. Maling gjør til at mange kan være delaktige.

Vi maler kongleskjellene og denne gangen bruker vi rull. Maling gjør til at mange kan være delaktige.

Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert
— Pippi Langstrømpe
Eggsamling

Eggsamling

Naturrommet på Planetringen Barnehage

Naturrommet på Planetringen Barnehage