Ny tegneserie til jul?

Ny tegneserie til jul?

(Originalt postet 02.12.16

Nordmenn er fremdeles glad i å lese julehefter og i år kommer det et nytt på markedet.Vi på kometgruppa har funnet en ny vri på det tradisjonelle julehefte til jul. Vi har jobbet med en juletegneserie som kommer ut for salg 6.desember

Prosessen har vært et krevende arbeid som har gitt oss både glede og utfordringer.

Etter ha jobbet med tegnefortellinga/filmen opplevde vi at barna fikk erfaringer med nye uttrykksmåter og flere fant "sitt" språk. 

Dagen etter at den fortellinga/filmen var ferdig, ville mange starte på en ny fortelling. Vi ga i oppgave at de skulle tegne det som er jul for deg. Og slik ble to mus utgangspunktet for juletegnefortellinga.Vi klippet ut tegningene, figurene ble tatt med i lek og brukt sammen med annet materialet. En kombinasjon med tegning, lek, språk, skriving, konstruksjon, samarbeid, læring, fantasi, deling, kreativitet, inspirasjon og ulike uttrykksmåter.

Lek for 1-åringen

Lek for 1-åringen

Medkonstruktør