Leistadåsen- bær - bærekraftig utvikling.

Leistadåsen- bær - bærekraftig utvikling.

Våre turplasser har ulike ting å by på ut ifra årstider. I dag gikk vi til Leistadåsen. Der kan vi bla. se fjæra, kirka, Leistadgården og Steffesletta. Der vi slo leir, bugnet det av både blåbær og bringebær, og det ble naturlig nok barnas fokus. Noen er opptatt av   hvor mye de plukker, andre er opptatt av å spise den, eller se på hvordan bæra ser ut inni og eller å se på hvor blå vi blir på hendene og tunga. 

Den nye rammeplanen har økt fokus på bærekraftig utvikling og vi tenker at dette er bærekraftig utvikling i  praksis.  Vi ser verdien av at neste generasjon skal ha glede og nytte av å sanke fra naturen. Mange er opptatt av hva vi kan bruke bær til og vi deler erfaringer oss imellom. 

IMG_2190.JPG
IMG_2194.JPG
IMG_2198.JPG
IMG_2204.JPG
IMG_2203.JPG
IMG_2221.JPG

Inger Wallem Krempig og Tove AagnesUtsi

 

Nytt skilt med ny signatur

Nytt skilt med ny signatur

Hvem er jeg?

Hvem er jeg?