Kostymer

Kostymer


Inntrykk av menneskekroppen  gjennom en periode er nå i ferd med å komme til uttrykk. 

Vi har tilrettelagt med stoff som base, ulikt materiale presenteres og taes i bruk. På materialrommet kan vi hente mere om det er nødvendig.

I en slik prosses er det lite vesentlig hvordan syferdigheter du som voksen sitter inne med. I dette arbeidet er det å fange barns tolkning av hjerte, nese og øyet i fokus. Vi arbeider med kompetente 5-åringer, personlighet og mangfoldet kommer frem når vi tilrettelegger for medvirkning og vi vet at barn har masse å bringe inn når vi åpner opp for det.

Vi tenker at dette er Identitetsskapende arbeid der barnet selv tar valg, tar stilling til og får kjenne på fokus på seg selv. Noen forbereder seg til sin rolle på karnevalsdagen gjennom leik og kunnskap.

 

Hjerte

IMG_3748.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Nese

IMG_3750.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

 Øye

FullSizeRender.jpg
IMAGE.JPG
Utforskertrang

Utforskertrang

Menneske er mer enn kropp

Menneske er mer enn kropp