Å dele

Å dele

I dag fikk vi besøk fra Mo i Rana. 

Bloggen vår er en åpen dokumentasjon, noe som gjør at vi må være bevisste. Vi kan kjenne både på å bli utfordret, modighet, sårbarhet og engasjement, og vi syns det er spennende og meningsfylt å fagliggjøre vår praksis. Vi deler blant annet med andre barnehager, noe som kan bringe besøk hit. Vi tenker at det er fint å dele. Målet er ikke å vise et glansbilde men å vise fram en organisasjon med fokus på lek, læring og utvikling gjennom blant annet det fysiske miljøet, materialet og menneskene. 

Vi ønsker å være en barnehage som er i utvikling, i takt med samfunnsutviklinga og vi  lærer noe nytt hver dag. Også når vi reflekterer med besøkende. Takk for besøket Annika!

Innleggene kan glede, inspirere, irritere, provosere, informere, sette igang refleksjoner, nye tankeprosesser, diskusjoner, være et utgangspunkt for samtaler, refleksjon over egen praksis og kritisk refleksjon.

IMAGE.JPG
Valg i prosessen

Valg i prosessen

Barn er aktive kunnskaps-søkere

Barn er aktive kunnskaps-søkere