Menneske er mer enn kropp

Menneske er mer enn kropp

Årets karneval har tema «menneske». Hva innebærer det?  

 Vi ønsket å ta med oss videre de lys/skygge og spøkelse sporene, som barna selv oppdaget og som de har vært så opptatt siden i høst, med inn i karnevals perioden. Vi reflekterte mye hvordan dette egentlig passet inn i "menneske" temaet. Vi kom frem til at et menneske er mer enn kropp, og kroppens anatomi og fysiologi som vi også har mye fokus på i dette karnevalet. Det er fantasi, nysgjerrighet, følelser, utforskning, leik, vitebegjær, det individuelle, forskjellig, erfaringer, ulike assosiasjoner, humor, latter og gleden over å oppdage noe nytt, søke mot og ønske spenning, om å oppleve litt frykt og redsel der noen opplevelser kan være litt skumle, blikk og sanser. Alt dette sammensatte som gjør mennesket så unikt og annerledes.

Denne veien ser ut til å gå videre også etter karnevalet.

IMG_6417.JPG
IMG_6469.JPG
IMG_6557.JPG
Kostymer

Kostymer

Voksenrollen

Voksenrollen