Varsom tilnærming

Varsom tilnærming

På barnehagen har vi rikelig med materialer som inspirerer og skaper muligheter for lek og læring på barns permisser. Av og til kan vi hente materialer som er skjørere og som trenger andre rammer, kanskje i følge med en voksen. Disse materialene tilfører noe annet. Visuell tilnærming  gir andre erfaringer om et materiale enn taktikk tilnærming. Det kan fremmer dialog, undring, inspirasjon, respekt, varsomhet og felles fokus. Nå som påsken nærmer seg hentet vi inn vår lille eggsamling. I eggsamlingen som vi har fått fra en av barna har vi hønseegg, påfuglegg, fasanegg og vaktelegg. Førskolebarna samler seg rundt samlingen, språket brukes, kunnskap deles og uttrykk uttrykkes.

 

FullSizeRender.jpg
IMG_3805.JPG
FullSizeRender.jpg
Spennings-lek

Spennings-lek

Fra Globus til projektor og digitale medier.

Fra Globus til projektor og digitale medier.