Bukkene Bruse

Bukkene Bruse

Ei ivrig jente kommer bort til meg. «Kom å se, æ har laga bukkene Bruse i badeland» Jeg bli med henne for å se, og ser at hun har laget ei bru i snøen. Kanskje vi skal hente ut Bukkene fra eventyrkurva spør jeg. Da kommer det flere til som også gjerne vil leke.

IMG_6937.JPG
FullSizeRender.jpg

Fisken får rollen som troll.

IMG_6938.JPG

En synger bukkene bruse sangen mens han styrer bukkene.

Hva gjorde det å ta ut bukkene med denne leken?

Kunne vi ha funnet noe ute som ble bukker i steden for å hente de som hører til inne?

Låser vi leken for mye her?  

Tanken til den voksne var å gi næring til denne uteleken ved å hente bukkene. I etterkant reflekterer vi over alternative måter å gi næring til leken på. F.eks bruke kongler, pinner, stener, iskuler, isblokker.  

 

Biblioteket

Biblioteket

Utskifting av materiale

Utskifting av materiale