Hvem har bæsja?

Hvem har bæsja?

vi på Måne har funnet oss en fast turplass som gir oss nye opplevelser og nye oppdagelser hver gang vi er der. 

"Kom å se, kom å se!!"  hører vi fra oppe i skogen. "Vi har funnet bæsj!" Vi snakker litt om hvem som har vært her, og undrer oss litt over hvem det er som har vært her å bæsja. "Det der er elgebæsj" sier en av barna. Som alt nytt og spennende ute i naturen, skal også dette utforskes, og det er ikke lenge før det finnes fram pinner for å pirke borti. 

Vi finner ut at bæsjen er ganske fersk, så det betyr at det kanskje ikke er så lenge siden en elg var her? Vi begynner å samtale med barna. "Er elgen her nå?" "Tror dere han har gjemt set når vi kom?" "Kanskje han ble redd da han hørt at vi laget så mye lyd?" 

IMG_0568.JPG
Holde handa

Holde handa

Vi forbereder oss til 17.mai

Vi forbereder oss til 17.mai