Tur

Tur

Når vi går på tur gir barna ofte uttrykk for at de har lyst til å gå på en lekeplass. Vanligvis har vi hatt andre turmål, men i dag valgte vi å følge barnas ønsker og gikk til lekeplassen på toppen av åsen. Dette er nærlekeplassen til flere av barna. Etter ei kort stund kommer et av barna bort til en voksen «det bruke å vær kjedelig å vær hær, men i dag e det artig»
IMG_6427.JPG

Lekeplassen innbyr til samarbeid

IMG_6434.JPG

til omsorg og vennskap

IMG_6442.JPG

Til fysisk utfordring og mestring

IMG_6445.JPG

Til kommunikasjon og rollelek

FullSizeRender.jpg
IMG_6449.JPG

Å være på lekeplassen sammen med vennene i barnehagen er annerledes enn å være der sammen med familien på fritiden. Lekeplassen blir en møteplass for sosialt samspill, deling, turtaking, mestring, kommunikasjon, lek og læring. 

«Æ tegna en pingvin»

Kan vi drikke fra en appelsin?

Kan vi drikke fra en appelsin?