Invitasjon

Invitasjon

Vinteren er en luring i år. Når vi først fikk snø, fikk vi på metervis, som skulle smelte bort på like kort tid. Gleden var derfor stor, da vi fikk litt snø til, selv om Yr.no sier den og skal regne bort.

Men er det noen som ikke bekymrer seg for været, så er det vel barna...

IMG_3574.JPG

 «Æ ska lag handa mi!»

Snø kan brukes til alt, også som inngang til lek. To-tre-åringen øver på å invitere med andre, men også på det å komme inn i leken. Noen trenger fortsatt litt hjelp, mens andre har begynt å mestre det. 

FullSizeRender.jpg

«Kan æ få smak?» sier den ene. Den andre nikker til svar og serverer.

IMG_3576.JPG


«Det e litt varmt!» sier den første og den andre spør «Vae varnt?» Leken utvikler seg og barna viser både lekeevne, fantasi og omsorg på en gang. Strengt tatt er det bare våt snø i en skitten plastskål samt en gammel spade utendørs i sludd og slaps i 5 plussgrader. 

IMG_3582.JPG


Siden kommer flere til og leken endrer seg. 

 «Her får du mer mat!»

IMG_3583.JPG

Honningmaskin

«Lim i lomma»-avvente og se

«Lim i lomma»-avvente og se