Vann

Vann

 

Vann er et fantastisk element i utemiljøet.
Det kan virke som vannet er som en magnet på barna. Vannet blir fylt opp i kopper, bøtter og kar. Ofte blir det tømt ut igjen...

I dag ble det tilført flere ulike rør i kombinasjon med vannet: et langt rør, et rør med hull i og et med riller. Dette ble en møteplass der mange av 2-åringene hadde noe felles. De tømmer i røret, ser oppi røret, under røret.

De utforsker og erfarer sammen.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

« barnet lærer ikke mere enn det menneskene og miljøene bidrar til» Bidrar personalet med impulser, materialer og redskaper som kan videreutvikle en situasjon barna er opptatt av, så opplever barna at deres initiativ blir lagt merke til»

udir.no

Den tredje pedagog

Den tredje pedagog

Boble

Boble